• Humino ismertető

  Mire jó?

  Izületi fájdalmak enyhítésére, gyógyítására, amit betegeken végzett nagyszámú kezelések igazoltak. Gyulladásgátló, antibakteriális, fájdalomcsillapító hatású készítmény.

  Hogyan használjuk?

  Bedörzsöléssel:

  Kétszer egymás után 10 perces szünettel permetezzük az előmelegített Humino-t az érintett felületre és dörzsöljük be.

  Borogatással:

  Gyapjú pólyára permetezzünk előmelegített (36-40 C fok) Humino-t, rögzítsük a pólyát, majd  takarjuk be nylonnal. Erre helyezzünk gyapjú takarót, amit kb. 2 óra után levehetünk. (Ezzel a  módszerrel feltünően jó eredmény érhető el. Időigényesebb, de megéri a fáradtságot.)

  A kezelés megnyugtatja, tisztítja a gyulladt bőrt vagy sebet és nagymértékben enyhíti az izületi és egyéb fájdalmakat.

  Egyéb pozitív hatások:

  A Humino az összetételéből adódóan rendkívül gazdag különféle elemekben (huminsav, fulvósav, Na+, K+, nyomelemek, oestrogenek, stb.). Az ismertetett főbb gyógyító hatásai mellett számos értékes és kedvező mellékhatással bír, mint a hidratálás, fertőtlenítés, regenerálás, ránctalanítás és a bőr táplálása.

  Nagyon lényeges még. hogy a Humino kálium-ionokban is nagyon gazdag. Az oldatban jelenlévő szabadmozgású oestrogének a kálium anyagcseréjére előnyösen hatnak, gyorsítják, intenzívebbé teszik azt.

  A Humino koncentrátum nagyon jó eredménnyel alkalmazható fürdővizek dúsítására kb. 1:10 arányban. A nagyobb kiszerelésü (3-5-10 literes) megoldás lehetővé teszi a mozgásszervi megbetegedések, a női genitáliák otthoni gyógyítását is.

  A Huminó-oldat “mellékhatása”: Jó eredményt ad a bőr ránctalanításánál (arc,kéz,nyak,stb.), amely a szernek a ránctalanítani kivánt testrészbe történő bedörzsölésével érhető el.

  Ennek oka: Az idősödés során a sejtek elektromos töltése csökken, a sejtek zsugorodnak, összehúzódnak. A Huminó-oldatból a bedörzsölés során a bőr pórusain keresztül huminsav jut a sejtekbe, amely visszaadja azok elektromos töltését. A sejt növekszik, miáltal a bőr kisimul.

  Összetevők:

  Humic acid, Aqua, Tartaric acid, Fulvic acid, spurelementen (Fe, Mn, Cu, Zn, Co, S), Natri-Kali hydricum, Menthol, Camphora

  Előállító

  Dr. Péntek István mérnök, Kutató-Fejlesztő Mérnöki Iroda és Laboratórium

  1221 Budapest, Hittérítő út 14.

  Tel/Fax: (+36 1)4248339

  Email: pentekistv@gmail.com

  Kapható:

  • az előállítónál
  • gyógyszertárakban
  • fitotékákban

  Nagykereskedők:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.