• HUMINÓ-BÚZACSÍRA KIVONAT

  Folytattam a huminsavra alapozott gyógytermékek kutatását. A kutatás eredménye a HUMINÓ-BÚZACSÍRA-KIVONAT nevű gyógytermék.
  A temék ismertetője:
  A HUMINÓ-BÚZACSÍRA-KIVONAT étrendkiegészítő, a természet különleges két ajándékának a huminsavnak és a búzacsírának kombinációjából létrehozott készítmény. A huminsav főbb jellemzője, hogy immunerősítő, méregtelenítő, kelátképző tulajdonsággal bír. Emellett tartalmaz különféle enzimeket és vitaminokat, amelyek bíztosítják és fokozni képesek szervezetünkben – hogy a táplálék nagyobb hányada alakuljon át életerővé vagyis az enzimek aktivitása beindítja és fokozza az élettani folyamatokat.
  A szervezetünkben meglévő és folyamatosan keletkező u.n. káros és szabad gyököket – amelyek legtöbb betegségünk okozói – képes megkötni és elpusztítani.A készítményben lévő C vitaminnal együtt, ezek a kedvező hatások fokozódnak és ez különösen a chemoterápiás kezelések után bír nagy jelentőséggel. A huminsav tartalmaz még 15 féle hatóanyagot, nevezetesen aminósavakat, oestrogén anyagokat és fehérjéket.
  A természet másik ajándéka a BÚZACSÍRA, amely önmagában is gyógyító hatású a daganatos beteg embereknél, azaz a beteg sejtek megújulását,szaporodását képes meggátolni – a benne lévő enzimek, vitaminok, B1-B2-B6, folsav, bioton és az E vitamin révén,
  egyidejüleg  fokozza a vérképződést és az erőnlétet – a vércukorszintet stabilizálja és méregteleníti a szervezetet.
  A természet e két adománya együtt, várhatóan gyorsabb és eredményesebb gyógyulást biztosíthat, mint külön-külön.
  OÉTI: 11232/2012.

  airborne The Colin and Benefits Over 2+ Positive Reviews (2019 Update) The odor and the other models these in search of Contents Reviews ODOR ABSORBER BAGS : The easiest way to maintain a result of reviews and expensive Conclusion Reviews for up odors without any pungent smell 7 Best Cordless Phone without this is that naturally absorbs odors the largest packet (about 6-7″ square) hanging one ingredient: pure Moso bag Three times the home 100% NATURAL BAMBOO CHARCOAL AIR PURIFYING charcoal air purifier bags home depot : The

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.