• Fulvát bőrregeneráló emulzió krém

    Mérnöki irodám és laboratóriumom legújabb kutatási területe a gyógyforrások és ásványvízforrások vízéből a bioaktív szerves anyagok – sűrítmény formájában történő extraktív kinyerése.

    A hévízi gyógyforrás vízéből sikerült a bioaktív humin- és fulvosavakat kivonnom – amelyekhez kötődnek fehérjék, peptidek, aminósavak, poliszaharidok és oestrogén anyagok. Ezek a viszonylag kis mennyiségben jelenlévő (0,01%) szerves anyagok a forrásvíz gyógyhatását biztosító – biológiai aktivítás döntő tényezője.

    A legújabb termékem a fulvát bőrregeneráló emulzió a hévízi gyógyvíz-kivonatra és az ebből előállított nagy tisztaságú fulvosavra alapozódik. Ez a biológiailag nagyon aktív sűrítmény és belőle előállított fulvosav olyan előnyöket biztosít a belőlük készített krémnek, amely ritkaságnak számít; így 1-2 perc alatt felszívódik, antibakteriális, antivirulens, hidratáló tulajdonsággal bír és kiváló gyógyászati alapanyag.
    A készítmény a fentieken kívül csak természetes ásványi anyagokat és hidegen sajtolt növényi olajokat tartalmaz. Használatára vonatkozó megfontolások a termék dobozán található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.